top of page

Rólunk

XIV. kerület Zuglói Dr. Zhang Orvosi Rendelőnket azért nyitottuk meg, hogy többféle szolgáltatásainkkal pácienseinknek segítsük megelőzni a különböző betegségek kialakulását, a kialakult betegségek gyógyítását.

A fogászat azzal a céllal alakult, hogy a felnőtteknek és gyermekeknek a teljes száj rehabilitáció során biztosítsuk a fogak helyreállítását, gyógyulását. Rendelőnkben a fogászati szűrés, állapotfelmérés visszatérő pácienseinknek ingyen van, így megelőzhetőek a betegségek. Törekszünk a fájdalommentességre, igyekszünk nyugott, barátságos környezetben elvégezni a munkát kiváló szakmai háttérrel.

 

A legmegfelelőbb kezelést szeretnénk Önnek nyújtani minőségi anyagokkal és modern műszerekkel. Számunkra lényeges a jó orvos-páciens viszony és szeretnénk, hogy pácienseink elégedetten, mosolyogva távozzanak rendelőnkből.

Az akupunktúrának több ezer éves múltja van. Segítségével sok betegség kezelhető és megelőzhető. Rendelőnkben van testakupunktúra, fülakupunktúra, moxázás és köpölyözés.  

 

A masszázs szolgáltatással szeretnénk, hogy vendégeink ellazuljanak, kiegyensúlyozottabbak legyenek. Betegeinknek pedig megszeretnénk szüntetni fájdalmukat, javítani vérkeringésüket.

 

A kineziológiai tapasz különböző fájdalmakra, húzódásokra, ízületi problémákra, tartásjavításra jó. Gyógymasszázzsal párosítva még hatékonyabb és gyorsabb gyógyulást eredményez.

bottom of page