top of page
Dr. Zhang Wenru (Zsu)

Fogszakorvos, Akupunktúrás szakorvos

Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd konzerváló fogászat és fogpótlás szakirányban tettem szakvizsgát. Diplomám megszerzése után a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben és fogászati magánrendelőben dolgoztam. 

Szakterületeim közé tartozik a konzerváló (esztétikus tömések, gyökérkezelés) és esztétikai fogászat, fogpótlások (koronák, hidak) készítése, továbbá a gyermekek kezelésével is szívesen foglalkozom. Hivatásom elvégzése során kiemelt fontosságú számomra, hogy pácienseim bizalommal, szorongás és félelem nélkül részesülhessenek kezelésben. Mindig törekszem arra, hogy a beavatkozások megfelelő szakmai felkészültség mellet, teljes fájdalommmentességben, barátságos és nyugodt légkörben történjenek. Célom, hogy pácienseim emberileg és szakmailag egyaránt elégedetten, mosolygósan távozzanak. 

Angol, kínai, magyar nyelven is kommunikálok, így külföldi pácienseinket is mindig örömmel látom el.  

Mint 6. generációs akupunktúrás szakorvos, gyermekkoromtól tanulom a kínai orvoslást mind nagy szüleimtől (Prof. Zhang Zhong Guo, Prof. Jiang Shu Ming), mind édesapámtól (Dr. Zhang Yao). 

wenru.jpg
Prof. Dr. Zhang Yao PhD. 

Hagyományos Kínai Akupunktúrás Orvos

Dr. Zhang Yao 5. generációs hagyományos kínai akupunktúrás orvos. Fiatal korától tanulja a kínai orvoslást szüleitől. Édesapja, Prof. Zhang Zhong Guo és édesanyja, Prof. Jiang Shu Ming világhírű akupunktúrás orvosok. Az 1980-as években érkeztek Magyarországra gyógyítani, tanítani, ezért fontos szerepük volt a kínai orvoslás Magyarországon való elterjesztésében. Számos kínai orvoslást elsajátító tanítványt vettek a szárnyuk alá, akik ezért hálásak lehetnek nekik.

Tanulmányok, cikkek:

 

1. “Jiang Ying orvosi tapasztalatának összefoglalása”-Pekingi tudomány és technológiai kiadó, szerkesztő, 1999

2.  “Kínai-Magyar Szótár” 2. kiadásánál- pontosító, javító, 2001

3. “Egyszerű és világos TCM klinikai diagnosztikának receptjei és gyógyszerei”-HeiLongJiang tudomány

és technológiai kiadó, szerkesztő, 2002

4. “Az akupunktúra klinikai hatásának összefoglalása 91 érelmeszesedéses betegre”-

Journal of Clinical Acupuncture and Moxibustion, 2003

5.  “Az akupunktúra hatásának összefoglalása 32 cukorbetegség eredetű perifériás idegrendszeri betegre”-Chinese Journal of Chinese with Modern Medicine, 2006

6.  Első magyar nyelvű “A hagyományos kínai orvoslás elmélet” című tankönyvének szerkesztője és szakmai lektora, 2013

Dr. Struhár Gabriella

Fogszabályzó szakorvos

2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd ugyanitt folytattam rezidens éveimet is. 2012-ben tettem le a fogszabályozás szakvizsgát. Mindvégig dolgoztam nagy beteg forgalmú, NEAK támogatott, illetve magánrendelőben is. Jelenleg a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet fogszabályozási osztályán főorvos helyettes vagyok, valamint a Dr.Zhang Fogászat és Orvosi Rendelőnél látom el a fogszabályozási eseteket. Tudásomat rendszeresen frissítem itthoni és külföldi továbbképzésekkel egyaránt, hogy a páciensek mindig a lehető legszínvonalasabb ellátást kapják. Részt vettem a European Biomechanics többhetes kurzusán Olaszországban, melynek köszönhetően a lehető legprecízebben tudom megtervezni az egyes fogmozgatásokat. Elvégeztem az Invisalign Certification kurzusát, hogy a pácienseknek a láthatatlan fogszabályozásban is tudjak a rendelkezésükre állni. Munkám során igyekszem barátságos légkört teremteni mind a gyermekekkel, mind a felnőttekkel. Célom, hogy pácienseim elégedetten, szép mosollyal távozzanak.

gabi_edited.png
Dr. Bernáth Róbert

Szájsebész 

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az első éveimben pontosan tudtam, hogy szájsebész szeretnék lenni.

Egyetemi éveim alatt demonstrátori szerepkörben részt vettem a hallgatók Anatómia oktatásán. Végzésem óta Semmelweis Egyetemen belül dolgozok, valamint részt veszek az általános orvostanhallgatók oktatásában is.

Szakterületeim: szájsebészeti beavatkozások, fogbeültetés/ implantáció, paradontólogiai beavatkozások. Gyerekekkel és felnőttekkel is szívesen foglalkozom.

Fő feladatom mindig a beteg megnyugtatása, a félelem elmulasztása. Kezeléseim során a betegeknek megpróbálom megmutatni, hogy a szájsebészet nem feltétlen olyan félelmetes, mint látszik.  Munkám során mindig a maximális fájdalom mentességre és precizitásra törekszem.  Betegeimmel magyarul és angolul is tudok kommunikálni.

Robi.jpg
Dr. Schuber Dóra

Fogszabályzó szakorvos

Dr_edited.png
Dr. Kucsera Anna

Gyermek fogorvos

360152564_836008467501122_7409757592827188423_n.jpg
Dr. Jámbor Bettina

Fogorvos

betti_edited_edited.png
Varga Erika

Klinikai fogászati higiénikus, szakasszisztens 

2006-ban végeztem fogászati asszisztensként, majd klinikai fogászati higiénikusként.

Nagy beteg forgalmú OEP támogatott, illetve magánrendelőkben dolgoztam végig több, mint 10 éve.

Az egészségügyi intézményekben rengeteg tapasztalatot szereztem. Mindennapjaim során három gyereket nevelek, szabadidőmet velük töltöm.Szeretek főzni, olvasni, kirándulni.

erika.jpg
Novák Nikolett

Fogászati asszisztens 

Niki.jpg
Mechtl Dóra

Fogászati asszisztens

dora_edited.png
bottom of page