top of page

Masszázs

Kinek ajánlott?

A masszázs nemcsak azoknak ajánlott, akiknek fizikai fájdalmai vannak, hanem azoknak az embereknek is, akiknek lelki eredetű a problémájuk. A depresszió, alvászavar, stressz, szorongás a lelki jóllétünk mellett testi érzeteinkre is kihathat.

Milyen egy masszázs nálunk?

A kezelés teljesen személyre szabott, figyelembe vesszük a hangulatodat, illóolajok alkalmazásával segítjük elő a kívánt érzelmi állapotot, testi- lelki ellazulást. A problémádtól és attól függően, hogy mi a jóleső számodra, gyengébb és erősebb masszázst is alkalmazunk.

Megfelelő erőkifejtéssel érhető el az, hogy a problémád megszűnjön, s megelőzzük annak újbóli kialakulását.

Mit fogsz érezni?

Ha fájdalmat érzel a testedben, akkor sokkal nyűgösebb vagy, rosszabbul veszed az akadályokat, hiszen van egy folyamatos zavaró tényező, ami nem enged koncentrálni és megakadályozza, hogy felszabadult legyél.

A masszázs hatására ez a fájdalom megszűnik, kiegyensúlyozottabb leszel, javul a problémamegoldó képességed, toleránsabb leszel másokkal. Javul az életminőséged. Egy jó masszázs a testet és a lelket egyensúlyba hozza, leveszi a vállunkról a mindennapos feszültséget, ellazít, és új energiával tölt fel.

Segítségével megszűnhet a fejfájás, végtagfájdalom, zsibbadás. Lazítja a merev s erősíti a gyenge izmokat, javítja a nyirok-, és a vérkeringést.

A masszázs tökéletes eszköz arra, hogy levezesd a feszültséget, és biztosítsd a folyamatos testi-lelki megújulást, megtisztulást.

Svéd – frissítő masszázs

Ezzel a masszázzsal valószínűleg már találkoztál, hiszen ez az egyik legelterjedtebb masszázsfajta. Fizikai és lelki tüneteket egyaránt kezel, hatására gyorsabban gyógyulhatsz fel egy betegségből. Ha gond van az emésztéseddel vérkeringéseddel svédmasszázs javíthat ezen az állapoton. Elősegíti a mozgásfunkció helyes működését. Ellazítja feszült és fájó izmaidat.

Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázsnál a modern masszázst és a keleti kultúra technikáját egyszerre használjuk. Ennél a kezelésnél különböző illatanyagokat és olajokat alkalmazunk. Amellett, hogy ez egy kellemes masszázs, a speciális, állapotodnak, problémádnak, hangulatodnak megfelelő illóolajok segítségével pozitív irányba befolyásolhatjuk érzelmi, testi állapotodat.

Egy fárasztó nap után, stresszes időszakban nagyszerű segítség ahhoz, hogy letedd a problémákat, s fokozd az állóképességedet a mindennapokban.

Manager masszázs

Irodában dolgozol, vagy sokat ülsz munka közben? Stresszes vagy, dekoncentrált? A sok üléstől bemerevedtek, fájnak az izmaid, sajog a hátad? A managger masszázs a hasonló problémák megoldására specializálódott masszázs típus, mely abban segít Neked, hogy felold a stresszt, az izommerevséget, ellazulj és töltődj. Áldásos hatásaként javul a koncentrációkészséged, éberebb lehetsz. Megelőzheted a kimerültségből, rohanó életmódodból fakadó betegségek kialakulását.

Sportmasszázs

Ismerős a sportolás utáni izomláz, izomfájdalom? A sportmasszázs ebben az esetben jó választás számodra. Segíti az izmaid regenerálódását, csökkenti az izomlázat, fellazíthatja a merev, sajgó izmokat, gyorsabban gyógyulhatnak a sérüléseid.

A sportmasszázs abban segít, hogy fokozd a teljesítményedet, ugyanakkor nyugtatólag is hat.

Talpmasszázs

A különböző szervek összeköttetésben vannak a talp egyes pontjaival, amelyeket megfelelően masszírozva hatni tudunk magukra a szervekre. Szív-és keringési problémákkal, légzőszervi  vagy pajzsmirigy gondokkal küzdesz, adott esetben emésztési zavaroktól szenvedsz? Ezekre a szervekre kifejezetten jótékony hatással van ez a masszázs, ezáltal segíthet feloldani a problémát. Felszabadítja az energiákat és nyugtató hatása van.

bottom of page